Intrebari Frecvente

Ajutor zilnic pentru
clienții noștri

support

Daca aveți nevoie de mai mult ajutor

deschideti un tichet. Agentii nostrii va ajuta cat se poate de repede posibil
Pachetul TV poate fi accesat prin aplicatia noastra pe dispozitve cu sistem de operare Android gen Android TV, Android Box, Fire Stick Smartphone Tableta. Pentru sisteme de operare Non-Android gen Samsung si LG Smart TV aveti nevoie de aplicatii terte.
Abonamentul include o conexiune. Dar se poate cumpara pana la 4 conexiuni suplimentare la preturi avantajoase.
Acest tip de abonament poate fi instalat si vizionat pe mai multe dispozitive simultan sau separat (min.2 si max. 4 dispozitive). Functioneaza perfect si fara probleme doar daca toate dispozitivele pe care se doreste activarea sunt conectate la acelasi furnizor de internet (ISP) din locatie in care va aflati.Nu functioneaza in locatii diferite sau pe dispozitive mobile folosing date mobile daca toate aceste dispozitive nu sunt conectate la aceeasi ISP. In acest caz aveti nevoie de abonamentul PREMIUM.
Testul Gratuit este de 48 de ore. Fiecarui potential client care-l solicita DOAR O SINGURA DATA. Testul se va acorda fiecarui client doar daca acesta a completat si trimis cererea de test GRATUIT de pe pagina noastra https://prtvmedia.tv. Din momentul ce se solicita al 2-lea test, indiferent cand, sistemul nostru va detecta automat daca s-a mai acordat un test gratuit.
Banii nu vor fi rambursati. De aceea aveti o perioada de incercare gratuita de 48 de ore.
Desigur, va puteti anula abonamentul oricand. De indata ce abonamentul dvs. a expirat, nu vom mai emite o noua factura.