Credem cu fermitate în produsele noastre și în capacitatea lor. Dacă aveți probleme să vă bucurați de avantajele complete ale produselor noastre, am fi bucuroși să rezolvăm aceste probleme cu dvs.

Vă sugerăm să încercați testul nostru gratuit înainte de a cumpăra produse plătite.

Ne pare rău că nu există nicio rambursare pentru acest produs, deoarece oferim o demonstrație de probă gratuită.

 

TERMENI GENERALI

Nu se emit rambursări pentru defecțiuni / probleme la aplicatii si aparate ce nu sunt de la noi sau dacă viteza la internetul dvs. nu respectă cerințele noastre. Taxele de instalare la aplicatii sau aparte straine nu sunt rambursabile în niciun caz.

Oferim de bunăvoie asistență în timpul încercării dvs. gratuite, dacă este cazul, și pe toată durata de abonamentului dvs. În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciul aveti posibilitatea de a anulata acest abonament la sfarsitul sacandetei. Nu vom emite o rambursare în cazul în care v-ați răzgândit cu privire la nefolosirea serviciului nostru. Dacă nu puteți colabora cu noi pentru a rezolva / a sprijini problemele sau întrebările pe care le aveți cu privire la funcționarea serviciului va rugam sa anulati servicile cu noi. In cazuri speciale este o rambursarea posibila. In acest caz va rugam sa ne contactati.

error: Conținutul este protejat !!