Termeni și Condiții PRTV MEDIA


Acești termeni și condiții conturează regulile și regulamentele privind utilizarea site-ului PRTV Media si serviciile oferite clientilor prin intermediul lui.

Prin accesarea acestui site presupunem că acceptați acești termeni și condiții.

Nu continuați să utilizați PRTV Media dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile menționate în această pagină si nici un serviciu nu poate fi achizitionat fara sa semnati electronic la inregistrare.

Persoana care se inregistreaza, loghează si utilizeaza serviciile furnizate de „PRTV Media”  pe acest site respectă Termenii și condițiile acceptate electronic la inregistrare in caz contrar inregistrarea nu poate fi realizata fara semnarea electronica prin bifarea casuteti : Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

Următoarea terminologie se aplică acestor Termeni și Condiții, privind declarația de confidențialitate și declarație de respingere a răspunderii și toate acordurile: „Client” si Companie „PRTV Media”

Toți termenii se referă la oferta, acceptarea și luarea în considerare a plăților necesare pentru realizarea procesului de acces la serviciile achizitionate cu asistență tehnica prin sistemul de tiketing si tutorialele puse la dispozitie vizibil pe site PRTV Media pentru client în modul cel mai adecvat, în scopul expres de a satisface nevoile clientului în ceea ce privește furnizarea serviciilor declarate pe site 

PRTV Media oferă clientilor o grila de canale tv variată, atent selectionată, cu programe TV stabile si o calitate premium. incepand cu test de 48 ore si posibilitatea de upgrade  dupa perioada de test 48 de ore in care clientul a testat si  a decis abonarea.
Abonarea se refera doar la perioada platita in avans pentru acces la pachetul achizitionat si extinderea pachetelor.

PRTV Media asigura și garantează funcționalitatea serviciilor oferite strict pe aplicațiile PRTV Media ce sunt puse la dispoziția clienților noștri GRATUIT. Bineînțeles se pot folosii multiple aplicații ce nu aparțin PRTV Media, in cazul acesta PRTV Media nu își poate asuma răspunderea pentru funcționarea defectuoasa a acestora. Accesul la link-ul m3u nu este oferit clientilor din motive de securitate. Încărcarea grilei de programe în aplicații ce nu aparțin PRTV Media se face de către un operator al companiei. Prima încărcare a grilei de programe pe aplicații externe este gratuita, orice încărcare suplimentara pentru același dispozitiv este taxata cu 5€/incarcare.

PRTV Media garantează clienților și se angajează să mențină servicii online de Canale TV Romanesti. PRTV Media nu se face resposabil de dispozitivele folosite de client si nici de banda pasanta de internet de la furnizorul sau si nu garantam pentru ele.

Canalele internationale oferite de catre PRTV Media sunt un bonus GRATUIT pentru utilizatorii nostri si nu le putem garanta functionalitatea 100% si se poate scoate in totalitate ori cand afara.

PRTV Media își rezervă dreptul de a adăuga unul sau mai multe canale pentru a îmbunătăți grila și de a elimina unul sau mai multe canale dacă acestea afectează întregul sistem pentru o performanță bună. 

Abonamentul PRTV Media achizitionat este doar  pentru uz personal si nu poate fi facuta public  prietenilor sau cunoscuților sub nici un pretext.
Abonamentele includ o singura conexiune activa, dar contra cost contul poate fi upgradat pana la 4 conexiuni active simultane, este permisa conectarea lor doar dintr-o locatie/IP/ISP.

Nerespectare conexiunilor pentru dispozitivele TV si dispozitive  asa cum sunt descrie mai sus si in pachete se cosidera frauda si vor fi suspendate fără nici un avertisment, indiferent de perioada în care este abonat la serviciul PRTV Media.

Testul Gratuit este de 48 de ore. Fiecarui potential client care-l solicita DOAR O SINGURA DATA. Testul se va acorda fiecarui client doar daca acesta a completat si trimis cererea de test GRATUIT de pe pagina noastra https://prtvmedia.tv. Din momentul ce se solicita al 2-lea test, indiferent cand, contul va fi blocat permanent.

Un al doilea test în aceeași locatie cu aceeași IP/ISP nu va fi tolerat. Nu contează dacă un abonament existent are un nume diferit. În acest caz, contul va fi blocat imediat.

Restabilirea abonamentului, clientul trebuie sa ne contacteze  pentru a continua accesul la grila canalelor PRTV Media, pentru frauda comisa  si luarea la cunostinta de a respecta conditiile de conectare pentru viitor .
In caz contrar el va fi blocat definitiv pe site-ul nostru PRTV Media

PRTV Media isi rezerva drepturile de  modificarea pretului la pachete  in orice moment si vor fi prezentate vizibil pe site.

In sus